Een bezorging aanvragen bij Packaly gaat snel en eenvoudig. Afhankelijk van welke bezorg optie je gebruik maakt, bepaald wanneer een onze Riders bij je Winkel langskomt.

60 minuten bezorging

Bij een 60 minuten bezorging dien je de bestelling het best zo snel mogelijk voor te bereiden. In het beste geval kan een van onze Riders al 5 minuten na het aanmaken voor bij je winkel staan.

Avondlevering & Next-day levering

Bij een Avondlevering of Next-day levering heb je de tijd tot het gekozen tijdslot, om de bestelling voor te bereiden. Hierdoor heb je als winkel iets meer tijd. Indien het tijdslot van 17:00 - 18:00 gekozen is, dan neemt de Rider de bestelling in ontvangst net na 17:00.

Volg de bestelling

In het Dashboard kan je de bestelling volgen als je naar "Verzendingen" gaat.

In dit overzicht vind je alle verzendingen die je hebt gedaan. Je krijgt de ingevoerde order ID, klantnaam, ophaallocatie, afleverlocatie en de status te zien. In het kopje status kan je zien of de Order is geaccepteerd door een van onze Riders en wanneer deze is bezorgd.

Indien je vragen hebt over je eerste bezorging me Packaly, kan je 7 dagen per week contact opnemen met ons support team.

Did this answer your question?