Hoe werkt het Dashboard?

Een bestelling verzenden in je stad is nog nooit zo simpel en makkelijk geweest, vind hier alle informatie die je nodig hebt

Adrik πŸ‡³πŸ‡±πŸ‡¬πŸ‡§ avatar
Written by Adrik πŸ‡³πŸ‡±πŸ‡¬πŸ‡§
Updated over a week ago

Snel en voordelig verzenden binnen je stad is nog nooit leuker geweest. De stappen die je moet nemen op het dashboard zijn hieronder uitgelegd.

De Afhaallocatie

Hier kan je kiezen vanuit welke locatie je graag wilt verzenden, het is mogelijk om meerdere locaties aan te maken en deze later te wijzigen.

Het Afleveradres

Door de postcode en het huisnummer in te vullen wordt het afleveradres bepaald. Vul de naam, het email adres en telefoonnummer in, zodat zowel we je klant kunnen bereiken als er problemen zijn.

Pakketinformatie

Voor je eigen administratie is het handig om hier het ordernummer in te vullen. Je kan een pakketformaat aanvinken of wijzigen in de formaten zoals jij het wenst, door op het potloodje te klikken. Als laatst vul je het gewicht in gram in.

Bezorg opties

Maak je keuze welke bezorg optie je wilt gebruiken. We bezorgen binnen 60 minuten, vanavond in een tijdslot of morgen in een tijdslot.

• 60 minuten bezorging: we halen en bezorgen het pakket binnen 60 minuten

• Avondlevering: het pakket wordt opgehaald en afgeleverd in het gekozen tijdslot

• Plan voor morgen: het pakket wordt opgehaald en afgeleverd in het gekozen tijdslot

Versturen

Wanneer je op versturen klikt, kan je een online betaling doen via jouw bank. Een andere optie is om een twee-wekelijkse factuur te krijgen.

Contact support

Heb je een vraag? Klik op de groene knop rechts onderin het scherm om bruikbare artikelen te vinden of om met iemand van ons team in contact te komen die je verder helpt.