Voordat we kunnen beginnen, log je in bij Lightspeed. Wanneer je bent ingelogd dienen Omni-channel gebruikers eerst te switchen naar de eCom omgeving. Dit kan links bovenin het scherm startscherm van Lightspeed wijzigen.

Stap 1: Selecteer je winkel

Indien je meerdere winkels hebt, dan moet je de winkel kiezen waar je Packaly voor wilt activeren. Door op de naam van je winkel links bovenin te klikken, krijg je een overzicht waar je de winkel kan wijzigen. Wanneer je geswitched bent naar de juiste winkel, ben je klaar om Packaly te koppelen.

Stap 2: Packaly app installeren in Lightspeed

Zoek in het menu van de pagina naar “Apps” en open vervolgens deze pagina.

Om de Packaly app te vinden, zoek je met behulp van de zoekbalk op de zoekterm “Packaly”. Klik op de app en rechts bovenin het scherm vind je de knop om de app te installeren. Wanneer je hierop klikt, krijg je de pagina te zien waar je jouw login gegevens ter bevestiging moet invullen:

Eenmaal je deze succesvol hebt ingevuld, klik je op Volgende en vervolgens Goedkeuren.

Stap 3: Bevestigen in het Packaly Store Dashboard

Wanneer je al ingelogd bent kan je met slecht één klik je account koppelen met Packaly, door op “Link account” te klikken.

Heb je nog geen account, of ben je niet ingelogd? Dan beland je op de volgende pagina:

Als je een account hebt, log je hier in en kom je weer op de pagina uit waar je de accounts kan koppelen. Klik op “Link account” om de connectie te leggen:

Mocht je nog geen Packaly account hebben, dan kun je deze simpel en snel aanmaken door op “Account aanmaken” te klikken. Je ontvangt een email op het email adres waar je je ook mee in Lightspeed inlogt. In deze email kan je een wachtwoord aanmaken voor het Packaly dashboard en vervolgens inloggen.

Stap 4: Bevestigen van de koppeling

Wanneer je de gegevens hebt ingevoerd en het account gekoppeld hebt, scroll je naar beneden en klik je op “Doorgaan”.

Je hebt alle stappen doorlopen en is het tijd om Lightspeed te configureren zoals jij het wil in het Packaly Store Dashboard. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om dat te doen.

Did this answer your question?